'Next normal' strategie & next level organisatie

Covid-19 is een gamechanger. De pandemie markeert een scheidslijn tussen ondernemen in de jaren 2010 en ondernemen in de jaren 2020. Wat je voor de crisis succes bracht of waarmee je relevantie behield in de anderhalve meter economie, laat zich niet zomaar doortrekken naar de toekomst. 

In the midst of every crisis, lies great opportunity” (Albert Einstein)  

Met de versnelling in digitalisering en verduurzaming zijn de kiemen gelegd voor een ‘next normal', met als kenmerk veel complexiteit en onzekerheid. Om je voor te bereiden op die toekomst moet je nu een strategie formuleren. En om succesvol te worden in die toekomst moet je organisatie next level. Dat maakt ook organisatie ontwikkeling actueel.

overdwars 01 reimagine

Wat keert terug naar het oude? Wat blijft voor altijd anders? Wat wordt nieuw? Hoe ziet het ‘next normal’ er uit voor jouw organisatie? De toekomst verkennen is de beste remedie tegen organisational fatigue.

overdwars 02 rethink

Wat maakt je relevant in de markt? Binnen je ecosysteem? In de maatschappij? Voor het einde van een crisis al stevig ambitie tonen geeft je een onoverbrugbare voorsprong op de concurrentie!

overdwars 03 reset

Een reboot van je organisatie - naar de ‘instellingen’ van voor Corona - kun je vergeten. Wil je slagen in het ‘next normal’ dan moet ook je organisatie next level. Welke organisatorische competenties moet je ontwikkelen?

Incompany traject

Wil je de toekomst in eigen hand nemen? Bereid dan je (middel)grote bedrijf of not-for-profit organisatie voor op het tijdperk volgend op de pandemie. Met het incompany traject ‘Next normal' strategie & next level organisatie’ doe je dat via een pragmatische en inspirerende do-it-with you aanpak. Vraag hier de brochure aan.